Wat & voor wie?

 

aDvocado style

Wat is dat? Ik vind het belangrijk dat je je eigen autentieke jij mag ontdekken, zo ook doe ik dat zelf in het uitten van mijn beroep. aDvocado is bewust fout geschreven om te laten zien; fouten maken mag,  je hoeft niet perfect te zijn.

De aDvocado style betekend dat ik in alle behandelingen altijd aandacht zal besteden aan leiderschap ( nemen over je eigen leven, verantwoordelijkheid nemen, want jij zelf bent degene die jouw eigen verhaal mag schrijven en de hoofdrol mag gaan spelen) & zelfliefde ( want dit is mijn inziens een basis om te kunnen groeien als persoon).

Fabulous feelings zul je mij ook vaker horen zeggen, dit staat voor mij gelijk aan de liefde, vreugde en vrede vinden in jezelf. Het staat gelijk aan overvloed ervaren. Ik geloof dat dit het gevoel is wat iedereen kan helpen groeien en kan helpen bij gedragsverandering. Hier ga ik dan ook altijd bij mijn cliënten naar opzoek.

Daarnaast maak ik graag een plan met clienten ( ik noem ze awesome advocado’s) om op langer termijn ook vooruit te kunnen blijven gaan, zodat we kunnen streven naar een langdurige oplossing.

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsvereniging:

FVB — FBZ — Vakbond voor zorgprofessionals